Subiect: Jurnal Mihastef
View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 05 ian 2014, 12:33:51
mihastef's Avatar
mihastef mihastef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Rina's 90
Date: 160cm, 79kg
Mesaje: 153
Aprecieri acordate: 45
Am fost apreciat(a) de 104 ori in 85 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihastef

Buna jurnalule.
Astazi sunt la ziua de carbohidrati ,a -3 a zi din regim.
Am constatat ca nu ma mai trezesc atat de imbalonata ca in alte zile si parca s-a mai tras putin burtica,cred ca se datoreaza faptului ca nu mai mananc seara tarziu.
Astazi la micul dejun am mancat o banana care vad ca mi-a tinut bine de foame pana acum,poate si pt ca m-am trezit pe la 10,am baut si cafeluta si acum merg sa-mi pregatesc pranzul.
Voi gati o portie de paste cu sos de rosii.Un adevarat dezmat va fi azi,pt ca la cina am voie in sfarsit prajitura.Ziua de Carohidrati o voi declara ziua de rasfat.
Recunosc ca ieri eram pe punctul de a claca,caci sotul meu a venit acasa cu shaorma pt toata lumea inclusiv pt mine si desi eu in general nu prea sunt fan shaorma nu stiu de ce dar ma atragea atat de mult si mi se parea atat de apetisanta carnea aia de pui si cartofii aia prajiti cu maioneza de imi ploua in gura.
Am plecat repede in casa ,m-am uitat in oglinda la burta mea mare care imi atarna peste pantaloni si mi-am zis ca nu-mi doresc sa arat asa pt toata viata mea.Si cam asa am facut toata seara pana m-am culcat.
Mi-a fost destul de greu sa ma abtin,jur ca n-am crezut ca-mi va fi atat de greu cu poftele astea,nici cand eram gravida nu pofteam atat.
Ne auzim mai tarziu,merg sa prepar pranzul.
__________________
Jurnal de slabit Mihastef


mihastef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1982 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1465 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mihastef:
rozica1965 (05 ian 2014)