View Single Post
  #3713 (permalink)  
Vechi 23 feb 2012, 14:31:58
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de frumusikapro Vezi mesajul
Astazi mi-am achizitionat o noua crema anticelulitica cea de la Gerovital,m-am infoliat bine si simt cum arde .A mai folosit-o cineva ?
o folosea o colega de-a mea de la farmacie si zicea ca e buna. eu dupa ce l-am nascut pe Lucas am folosit o perioada, pana am venit inapoi in germania, produsele de la cellulight (parca asa se scria). oricum sunt cele cu roz de la elmiplant si aveau efect. acum depinde si de la persoana la persoana. in general se simte arsura de la cele cu piper negru si ardei iute. activeaza mult circulatia sangvina. ai grija la reactiile adverse.
eu m-am infoliat mult timp cu supliform, este foarte bun gelul, dar toti medicii mi-au spus ca infolierea nu e buna pt reumatism...acum nu stiu sa spun daca e adevarat sau nu. eu nu am pb, dar nici nu m-am mai infoliat de un an de zile. acum sa vedem dupa ce o sa nasc
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]