View Single Post
  #3714 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 10:53:25
St3fyk's Avatar
St3fyk St3fyk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 78kg
Mesaje: 160
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de RaluR Vezi mesajul
Buna, m-ai facut tare curioasa cu socul. Cred ca la prima indemnizatie (ca atunci am urmatorul drum spre oras) imi cumpar si eu ceai si tinctura. Vor fi aproape 2 saptamani, asa ca te rog mult sa ma anunti si pe mine pana atunci ce efecte are la tine, ca daca e si eficient, pe langa ca e natural, e un remediu cu care pe mine ma convingi!

Vezi ca am ajuns la concluzia ca mierea de salcam e pentru faza 2. Dar e fain ca tu ai stiut sa nu pui miere in bautura calda! Bravo!

.
Si eu sunt curioasa, am citit pe net o gramada chestii bune si fete care au slabit si cu ajutorul lui, acum sa vedem.. te anunt daca e vreun efect

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul

o sa-mi zici ca sunt naturale si nu au ce sa faca rau. eu nu ma pricep foarte mult, pentru ca nu folosesc ceaiuri si nu zic sa nu bei, iti zic doar sa ai grija la cantitati si sa nu abuzezi pe principiul "daca putin face bine, mult face si mai bine". ba din contra, mult nu face bine. ai grija la tincturi, sunt puternice si sunt macerate in alcool. sa nu iei mai mult decat e indicat. rezultatele cu astfel de plante vin in luni de zile, asa cum ar veni si din sport, nutritie si odihna.
sper ca nu m-ai inteles gresit!

Nu Eva, stiu ca ce e mult dauneaza, am sa iau exact cum scrie ca trebuie luat,nici mai mult nici mai putin...as vrea sa fac asta 1 luna sa vad daca se vede macar o diferenta
pupici
St3fyk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat