View Single Post
  #3716 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 13:30:15
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Fl0r3ntina Vezi mesajul
Buna fetele,
Eu am tinut 2 luni dieta Rina, am facut sport acasa si am reusit sa slabesc de la 89,5kg la 77kg aproximativ -13kg, apoi a venit pastele si am mai depus...nu am reusit sa mai reiau dieta, de fiecare data imi propun sa o incep dar abandonez cand ajung la ziua de vitamine.
Ma tenteaza sa incerc dieta Montignac, imi spuneti si mie pe scurt care sunt regulile?
Nu am timp sa citesc cartea, in timpul zilei am foarte mult de lucru si am si un baietel de 11 luni.
Imi doresc foarte mult sa slabesc..merg si la sala..fitness fac..dar fara dieta...nu prea merge...se modeleaza corpul am mai slabit in cm dar in kg nu...
Multumesc frumos!
Da si tu pe "gugal" (cred ca daca scriu forma corecta voi fi cenzurata, asa ca o imit pe Eva 9. Scrie dieta montignac, exact asa, si primul site care iti apare e cel bun! Citeste acolo, daca vrei, dar si eu sunt de parere ca iti ia tot atat sa citesti si cartea. Ca sa citesti numai faza 1, de slabire (faza 2 e de mentinere) sunt 37 de pagini si-s multe tabele. Si e lectura chiar placuta, nu e ca si cum ai citi un curs pentru facultate.
Noi toate suntem foarte multumite si incantate de dieta asta! Speram sa fii si tu la fel!

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
nu vreau sa las impresia ca sunt setata pe dietele low-carb, insa am experienta cu ele. daca mananci mai putini carbohidrati, numai legume, si proteine cu 2 zile inainte de nunta ai sa piezi toata apa din tesutul subcutanat si ai sa te simti mai usoara, o sa fi mai slabuta si in plus iti poti permite fara nicio problema sa te bucuri de masa de la nunta, chiar si de tortul (neconform presupun) fara sa ai mustrari de constiinta.
pupici

o sa-mi zici ca sunt naturale si nu au ce sa faca rau. eu nu ma pricep foarte mult, pentru ca nu folosesc ceaiuri si nu zic sa nu bei, iti zic doar sa ai grija la cantitati si sa nu abuzezi pe principiul "daca putin face bine, mult face si mai bine". ba din contra, mult nu face bine. ai grija la tincturi, sunt puternice si sunt macerate in alcool. sa nu iei mai mult decat e indicat. rezultatele cu astfel de plante vin in luni de zile, asa cum ar veni si din sport, nutritie si odihna.
sper ca nu m-ai inteles gresit!


buburuza, cromul e bun... nu cunosc combinatia crom+seleniu+argila... dar cromul e bun, eventual picolinat.

fetelor carnitina, daca e o sursa buna, e un supliment fooooarte bun. il recomand cu mare caldura chiar si celor care nu fac sport. nu va zic de ce pentru ca ar insemna sa scriu pagini intregi.
are efecte foarte bune in combinatie cu sportul, insa nu se administreaza numai in zilele in care faceti sport ci si in zilele de pauza. exista o forma acetilata, ALC (acetyl-L-carnitina) care este un puternic antioxidant si e mai eficienta decat carnitina simpla. da energie multa, deci trebuie luata la trezire, ca altfel nu mai dormiti noaptea, iar efectele administrarii sub 1 gram sunt slabe si se lasa asteptate. insa e scump un "tratament" cu carnitina...
puteti citi cu incredere de pe gugal despre ea, articolele sunt scurte, laconice dar sunt in regula.

cum am zis si mai sus, nu neaparat. poti sa o iei si ca supliment nutritiv, ca pe vitamine de exemplu.

fetelor, eu va pup, sunt dupa 24 de ore de garda... am fost cuminte cu mancatul, pentru ca mi-am luat cutiutele cu mine, ca sa nu mananc prostiile de le au astia in clinica.. sosuri cu faina si amidon, paste, orez, fierte cred ca impreuna cu sosetele ca au un gust de mori, pe langa faptul ca sunt suprafierte... nemtii nu cunosc termenul de "al dente".. vrei al dente, tre sa mananci la italieni

va doresc o zi superba!!!!!!!
Iar eu nu vreau sa las impresia ca sunt patetica, dar nu am cuvinte sa-ti explic cat sunt de insetata de cunoastere in domeniul asta al slabitului si al stilului de viata sanatos!!!!!!! Vreau sa stiu TOT! Orice! Oricat! Oricand! Si iti apreciez orice sfat, orice informatie, TE ROG chiar sa-mi mai dai ponturi de genul asta! Asta chiar e super de stiut! Nu-mi e greu deloc sa nu mananc carbohidrati 2 zile. Cred ca pot si mai mult, dar nu sunt sigura care sunt repercusiunile. Si iti inchipui ce aripi mi-ai dat cand mi-ai spus ca pot sa nu am mustrari de constiinta dupa masa de la nunta!

Somn usor!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat