View Single Post
  #3758 (permalink)  
Vechi 04 dec 2011, 17:48:16
cristinu's Avatar
cristinu cristinu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2011
Locaţie: bistrita, Romania
Dieta: weight watchers
Date: 163cm, 80kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

buna seara.sunt Cristina din Bistrita si vroiam sa va zic ca sunt foarte bucuroasa ca am dat de comunitatea voastra..cu 2 zile inainte ma apucasem de dieta Weight Watchers si dand de mai multe forme a iei si de puncte diferite in dreptul ei am tot cautat una care sa ma convina ca este ceea buna!asa am dat de voi si cu drag m-am inscris si am zis ca imi va fii bine printre voi.este extraordinar ce am gasit aici,am ramas uluita de retetele gasite,povestile femeilor de aici...de tot ce inseamna aceasta comunitate.aveti tot respectul si stima mea pentru el.. am sa fac si eu tot ce pot ca sa fiu un membru bun!
cat despre mine...si ce ma supara sunt cele 80kg adunate dupa cele 2 sarcini, dupa prima sarcina am reusesc sa slabesc pana la 70 de kg, insa dupa a doua ..am ramas la pragul de 80kg si nu pot sa mai fac nimic!sper sa ma ajutati si sa reusesc ca macar undeva la 68 sa ajung desi imi doresc mai mult .o seara buna va doresc si o sa ne auzim zilnic..
cristinu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2022 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1505 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat