View Single Post
  #3775 (permalink)  
Vechi 14 dec 2011, 01:06:49
ElenaIacob's Avatar
ElenaIacob ElenaIacob este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 11 dec 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 168cm, 68.5kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Buna slabutelor, eu sunt nou venita,abia mi-am facut cont si sunt foarte impresionata de site/forum,arata foarte bine cu multe informatii si bine structurat.
Am 22ani si duc o lupta cu kg de mica de prin clasa a 4a.Am slabit m-am mentinut un an,m-am ingrasat la loc(acest lucru s-a intamplat din clasa a 7a pana in prezent de vreo 4x daca ma refer la perioadele cu peste 10kg pierdute).Am tinut Atinks -16kg pierdute, Ducan - 10kg pierdute,am slabit prima data cand eram mica cu ceai antiadipos,crema anticel.si alergat...in fine..problema nu a fost slabitul in sine ci mentinutul.Sper ca dieta asta sa mearga..am sperat la toate...adica sa reusesc sa o mentin ptr toata viata.Corpul meu arata ok acum chiar daca a suferit fluctuatii mari de greutate,asta pentru ca am facut si sport pe langa diete(inca de mica),daca nu sala,pilates,aerobic acasa...dar nu pot sa continui asa...o sa-mi stric si pielea si organismul de tot. La anu in iulie 2012 ma casatoresc si vreau sa am iar 58 kg ..si sa ma MENTIN. Vreau sa stiu de la voi daca sunteti care va mentineti si daca va e usor. As mai avea o rugaminte la voi...Eu nu pot sta toata ziua la calculator si am nevoie de o lista cu alimente(punctajul lor) mai diversa...pe care sa o trag la imprimanta...dati-mi un link ceva..de unde pot copia lista..si sa fie buna ca am inteles din ce-am mai citit prin mesajele voastre ca nu sunt toate bune.

Va multumesc si cum primesc lista ma apuc si o sa va comunic rezultatele![/B][/B]
ElenaIacob, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1688 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat