View Single Post
  #3902 (permalink)  
Vechi 13 iun 2011, 22:15:21
riccioli's Avatar
riccioli riccioli este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac
Date: 154cm, 52.5kg
Mesaje: 161
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Ricci, despre seminte iti pot spune ca sunt ok daca sunt neprajite, sarea chiar nu prea conteaza (decat daca ai probleme cu retinerile de apap si atunci orice variatie fata de obisnuit iti va aduce ceva apa in plus la cantar). Prajite nu pot fi numite abatere, dar oleaginoasele devin toxice prin prajire (mai exact uleiurile pe care ele le contin si care in stare cruda sunt extrem de folositoare organismului). Guma de mestecat, in afara de faptul ca e 100% chimicale, iar nu poate fi incadrata in abateri. Sfatul meu, cel putin pana te stabilizezi dupa lasatul de tigari, ar fi sa iti pastrezi micile placeri. Atat timp cat raman mici. Daca vezi ca devii dependenta de ele sau incepi sa exagerezi, atunci incearca sa le elimini.
Multumesc Ame pentru raspuns. Mica placere, desi nu o pot considera asa, dar ma ajuta sa trec peste este guma de mestecat. Stiu ca nu e buna de nimic si nu am fost niciodata fan, dar acum, pentru o perioada cum ai spus si tu, o s-o folosesc, pana voi scapa de viciu. In seara asta am mancat seminte pentru ca am ramas fara guma, maine imi fac provizii
riccioli, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]