View Single Post
  #3905 (permalink)  
Vechi 06 feb 2014, 09:20:35
ana303maria's Avatar
ana303maria ana303maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Buna ziua, dragi slabute! revin in aceasta casuta, cu toate ca acum depasesc 90, insa eu aici apartin si sper ca pana pe la vara sa reusesc sa cobor o casuta.
Pe scurt, sunt mamica a 2 baieti, unul de 4 ani jumate si unul de 6 luni. Toata viata am fost plinuta, la nunta in 2008 am reusit sa slabesc fantastic vreo 17 kg, ajungand la 66 kg, care a fost maximul pt mine. Am ramas insarcinata si in timpul alaptarii am ajuns sa cantaresc chiar 90 kg. Am slabit dupa ce am intarcat, apoi am urmat iar tratament pt a ramane insarcinata si i-ar s-au acumulat kg, apoi am pierdut sarcina in luna a 4-a, lucru care m-a demoralizat complat. Ma vedeam iar cu kg in plus, aveam 82. La 3 zile dupa chiuretajul terapeutic m-am cantarit si aveam, culmea 85 kg. Deci in 3 zile de plans, suferinta si nemancat ma ingrasasem 3 kg. Apoi, nu am tinut cont ce mancam si am ajuns la 88kg. Dumnezeu nu ne-a lasat sa suferim prea mult (noi ne doream copii inca de pe la 20 de ani, am avut mai multe sarcini pierdute, ani intregi in care nu ramaneam) si fix in ziua in care ne-a luat-o pe Teo ne-a trimis un mic bebelus. Astfel, pe 1 august 2013, am nascut (fortata de problemele de trombofilie) un bb perfect sanatos, Mati. Toata sarcina am luat doar 6 kg, ajungand la 94 kg si dupa nastere, la cateva zile cantaream 83 kg. Ma stabilizasem la 84 kg, dar imediat a murit bunicul meu care m-a crescut si am luat instant 3 kg intr-o sapt. Apoi, cu sarbatorile am mai luat 3 si zilele trecute cand m-am cantarit am observat cu stupoare ca deja am 93.
Neaparat treb sa iau masuri, sa incerc sa ma linistesc, sa-mi fac un program de masa pe care sa-l respect. Eu slabesc usor atunci cand sunt linistita si in perioada de primavara-vara si ma ingras f repede toamna-iarna si cand sunt stresata/suparata (fara a manca mai mult, a rontai, etc). Cu tiroida am avut ceva prob dupa sarcina pierduta la 4 luni, insa cand am ramas insarcinata cu Mati s-a reglat de la sine, au ramas doar nodulii. Stiu ca ceva prob as avea cu hipofiza, dar nu am mai investigat de f mult timp.
Stiu ca m-am lungit, insa am zis sa stiti un pic despre mine pt ca am nevoie de suport pt a ma mobiliza si a reusi sa slabesc.
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]