View Single Post
  #392 (permalink)  
Vechi 17 apr 2010, 22:03:56
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Doamnelor si... doamnelor, va prezint cina. Chiar daca arata ca si cum as fi luat tot ce era in frigider si le-am trantit in tigaie (ceea ce am si facut, de altfel ), ii vom da denumirea de "pui cu legume la tigaie". Prima data puiul. L-am pus la prajit "in suc propriu", taiat mic de tot. Apoi am adaugat conopida fiarta in prealabil, suc de rosii, ciupercute, putina ceapa rosie si cateva pastai de fasole verde. Le-am lasat pe toate in tigaie sa se imprieteneasca si apoi am pus curry, patrunjel si piper peste. Bun pentru South Beach, dar si pentru foame in general. Ah, cu niste feta langa e si mai bun.

Mai multe povesti si povestiri maine, acum invat, citesc, scriu, subliniez, memorez. Petrecere intelectuala la mine in cap.

Somn usor!
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]