View Single Post
  #3926 (permalink)  
Vechi 02 dec 2011, 19:48:27
lightbringer's Avatar
lightbringer lightbringer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 162cm, 56.8kg
Mesaje: 146
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de d3lia Vezi mesajul
Ce faceti dukanitelor? Mie azi mi-a fost foame toata ziua... abia astept sa plec de la lucru si sa-mi ocup timpul cu altceva sa-mi iau gandul de la mancare.
De maine intru iar la PL si imi planific "pizza", abia astept
Eu fac bine. Azi e prima zi cand am respectat exact dieta, asa ca m am intors in gasca Mi a fost si rusine la un mom dat sa mai scriu ptr ca mi am dat seama ca citeam ce scrieti si dadeam un raspuns cuiva(parca cu spirulina) in timp ce mancam o prajitura cat capul meu De azi, o respect din nou ca la carte ptr ca din pacate inca nu am reusit sa ma educ sa gust ceva interzis cand chiar nu mai pot. Daca am gustat ceva, in ziua respectiva mananc 5000 de calorii
Am si vesti bune. Am inceput sa fac sport. Pe langa dans, singura in casa, care imi place de cand ma stiu, am descoperit turbo jam. Dureaza doar 20 min si e f distractiv, iar daca o spune una careia sportul ii place doar sa l priveasca trebuie sa credeti! Va pup!
Pofta buna Delia!
__________________
lightbringer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 974 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]