View Single Post
  #393 (permalink)  
Vechi 20 ian 2012, 18:27:24
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de dieta - Sarita

Salutare slabutelor!
Azi e vineri asa ca am si eu mai mult timp sa stau pe forum cu voi...
De luni am inceput sa ma tin de dieta si de sport la modu serios, adica mi.am facut un program de sport bazat pe exercitii aerobe dar combinat cu exercitii anaerobe si mi.am impus ceva reguli in ceea ce priveste regimul meu alimentar, cantitatea de lichide pe care o consum si suplimentele pe care le iau..bineinteles nu m.am suprasolicitat si am tinut cont de faptul ca am mult de inavatat si fac si sport asa ca am un consum energetic destul de mare asa ca am mancat destule kcalorii [1000-1200].
Inca nu pot spune daca se vad ceva schimbari dar parca totusi am mai slabit ceva ceva [in special din zona abdomenului unde oricum nu am probleme darrr e bine si de acolo ]...luni sau duminica va spun daca se vede vreo diferenta si la cantar desi sunt constienta ca facand sport pun si masa musculara care e mai grea decat tesutul adipos..
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]