View Single Post
  #3933 (permalink)  
Vechi 13 iul 2010, 21:42:08
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea III

Citat:
Anterior postat de LoLy Vezi mesajul
Ehei,Cami draga,italiana e floare la ureche si n-ar fi nici o probl daca ar vb in it,dar se vb dialect,care nu are nimic de impartit cu italiana,pt ca e un mixt intre greaca si nu stiu ce si e asa de stalcita ca nu mi-ar ajunge 2 vieti ca s-o vb,desi inteleg tot,n-o vb:eu le rasp in it si cum ai deschis gura in it toata lumea stie ca nu esti de aici.Dialectul difera de la un sat la altul si nu de la oras la oras:nici ei nu se inteleg intre ei,decat in it.
In orasul meu se vorb 3 dialecte,dupa categ sociala si fiec cum isi deschide gura ei intre ei isi dau seama din care parte a orasului provine (deja si eu )

P.s. tu cum de nu stii it,nu ai spus ca ai locuit aici?!
Lolita, nu am locuit acolo niciodata. Nu am fost in Italia niciodata!! Am zis eu asta?? wow..inseamna ca m-am sclerozat de tot!! Nu iubita, nu am fost in Italia dar imi doresc foarte mult sa ajung in vizita..probabil ca mi-ar placea foarte mult sa si locuiesc acolo..Depinde.

te pup.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].