View Single Post
  #398 (permalink)  
Vechi 06 sep 2010, 20:45:03
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal Saartjie - O sa reusesc pentru ca vreau!

Citat:
Anterior postat de Saartjie Vezi mesajul
o sa implinesc curand 17.

Chestia e ca am mai slabit si inainte cu diete de genul si apoi puneam cu greu kg pierdute pentru ca ma obisnuisem sa mananc putin.
Presupun ca in ultima perioada m-am ingrasat deoarece mi-a fost schimbat tratamentul medicamentos(inainte luam doar Diane 35 ptr ovare) acu' iau si Androcur, iar pofta de mancare s-a intetit.

Mi-am luat o pereche de jeansi cu ceva timp in urma,dar acu' nu imi mai sunt buni,ma cam strang,de aceea in cel mai scurt timp posibil(pana incepe scoala) vreau sa dau cateva kg jos pentru ca imi plac la nebunie jeansii aceia.
Dupa ce or sa-mi fie buni, o sa renunt la acea supa.

Da, doar supa aceea o mananc.
Acum am venit din oras, am alergat.

M-am facut cu o crema anticelulitica(pe burta) apoi am pus o folie,am citit ca te ajuta sa dai burtica jos.
A incercat careva?

Unu : wellcome to the club
Doi: ia roaga-ti tu medicul sa-ti dea ceva mai slab, esti totusi cam mica pentru Diane si pentru Androcur...astea sunt printre anticonceptionalele cele mai cu cornite, ca au multi hormoni si iti dau o pofta de manfcare de mama focului, si te mai si deregleaza un pic....spune-i sa-ti dea ceva slab, ca dca de la nici 17 ani iei Diane, e grav. Eu aveam tot ca tine cnd mi-a dat anticonceptionale si mi le-a dat pe cele mai slabe...nu-mi dadeau pofta de mancare, ci pur si simplu mancam eu ca vaca.....si in plus acuma sunt atatea antic aparute pe piata care contin substante menite sa-ti inhibe pofta de mancare...
Trei: cura aceea cu supa e mai mult o cura de dezintoxicare.....asa ca nu o tine mai mult de 3 zile pe luna......
Si chestia cu folia si efectu de sauna e doar o iluzie optica...dai jos apa pe care oricum organismul o va retine mai tarziu cu primul pahar de apa....
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]