View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 15 iul 2012, 08:12:57
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Mobilier+pereti=culoarea.....?

Ceau Dienuta
Ce subiect frumos

Imi plac tare mult amenajarile interioare, toata ziua mi-as aranja camera
Eu am mobila neagra, si am optat pentru un verde in camera, e o culoare cu personalitate, puternica, nu pala. Atunci am simtit asa, fara sa tin cont de prea multe indicatii sau sfaturi de specialitate. Si am ales bine, pentru ca arata asa cum mi-am dorit, imi da o stare de spirit buna, parca intru intr-o padure si simt aerul curat. E reconfortant.

Verdele merge si pentru o mobila rosiatica, cum e cea a mahonului, asta o stiu sigur, pentru ca sunt culori complementare. Si se vor scoate in evidenta una pe alta, pentru ca de altfel contrastele fac camera mult mai primitoare si neplictisitoare.

Eu una nu sunt adepta culorilor sterse, imi plac sa fie incarcate cu energie, nu sa aminteasca a culoare... (in nici un caz nu ma refer la culorile stridente sau tipatoare) Iar daca alegi o nuanta (indiferent de verde sau alta) cu pigment puternic, eu zic ca vei da lovitura.

Acum pe de alta parte, am citit in unele locuri cum ca daca mobila are culoare deschisa, peretii ar trebui sa fie de o nuanta inchisa, ca nuantele calde ale mobilei trebuie combinate cu cele calde ale peretilor, si la fel in cazul culorilor reci; apoi ca covorul ar trebui asortat cu peretii si perdelele cu mobila.
Sunt tot felul de idei si opinii.
Eu una am asortat draperiile cu peretii (verde mai deschis), perdelele in contrast cu ei (rosu), iar mobila la fel, tot contrast cu ei (neagra), si arata super.

Iar parchetul se va asorta si el cu verde, maroul si rosul merg cu verde, rosului ii linisteste fierbinteala si maroului ii da viata si il scoate din monotonie.

Te pup, sper ca te-am ajutat.

Pun si o poza cu culoarea destul de apropiata din dormitorul nostru.


Imagini ataşate
File Type: jpg verde.jpg (31,4 KB, 88 vizualizări)
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Rallara; 15 iul 2012 at 08:17:10.
Răspuns cu citat