Subiect: Jurnal Chaos
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 31 mar 2010, 19:31:40
Chaos's Avatar
Chaos Chaos este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 190cm, 142kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chaos

Citat:
Anterior postat de riky Vezi mesajul
Salutare Chaos si bine ai venit printre noi!!!!!!
Acum sa-ti zic ceva: nu mai incerca sa dai vina pe scoala, stiu cum e, asa faceam si eu pana am descoperit acest site, dar avand in vedere ca eu sunt clasa a XII-a si am examene peste examene, ar trebui sa ma plang ca nici eu n-am timp de multe....dar imi gasesc cel mult 100 de minute pe zi sa fac sport, in afara de alea 60 de minute de mers pana la scoala... si culmea, daca ai stii ce chef de invatat am dupa 90 de minute de bicicleta, sau 50 de jogging, nici nu-ti poti imagina.
Un sfat: daca celelalte fete au dulce, chiar daca te roaga, nu ele sunt cele carora nu le place ce vad in oglinda ci tu esti aceea, asa ca refuza-le diplomat si mananca ceea ce iti iei tu la tine.
Si incearca pe ccat posibil sa iei micul dejun, petru inceput incearca o cana cu lapte degresat si o felie de paine integrala cu gem, sau ce itit place tie...Daca ceilalti nu iau micul dejun, nu-i copia si tu, ca nu e deloc sanatos pentru tine.
In rest, uite , incearca sa faci cate 30 de minute de sport ( eventual cardio, ca sa arzi grasimile) pe zi pentru inceput, si apoi cnd simti ca trebuie sa mai maresit un pic mai adauga 10 minute....nu ai nimic de pierdut daca in timpul saptamanii faci seara 30 de minute de sport, iar in weekend te scoli cu 1 ora mai devreme si faci alte 30 d eminute de sport pe stomacul gol (mai ales ca tu esti obisnuita sa nu manaci dimineata)
In rest, incearca sa mananci sanatos: fara prajeli, dulciuri daca nu ai probleme cu glicemia, si daca ai incearca ceva gen un baton de cereale maxim si 2-3 patratele de cioco, bauturile carbo zi-le adio, bea muulta apa, si ceaiuri daca iti plac ( ceai verde iti recomand) mananca cat mai putini carbohidrati, ca asa vei da jos mai repede, si eventual daca poti, evita cartofii.
legume, fructe, carne slaba, banuiesc ca stii deja regulile
Si in rest succes si spor la sport si dieta!!
Auci, si eu care tocmai am pus cartofi la fiert... mai am multe de invatat se pare

Nu incerc sa dau vina pe scoala, e obositoare ce-i drept, dar si lenea mea e mare. In mare sunt constienta de tot ce ai zis, dar cu practica stau mai greu.Voi incerca sa folosesc vacanta de Paste sa-mi fac un program mai sanatos de exercitii si dieta, desi parca vad ca o iau de la capat cand incepe scoala

Mersi mult pentru sfaturi si suport!!
Chaos, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2434 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]