View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 feb 2018, 12:19:46
Un Pai Roz's Avatar
Un Pai Roz Un Pai Roz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Dieta: numar calorii
Date: 158cm, 66.5kg
Mesaje: 3.096
Aprecieri acordate: 120
Am fost apreciat(a) de 181 ori in 128 mesaje
Implicit Re: Just give me one week - jurnal Alexandra ❤️

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Sfatul meu cel mai important: du-te la o farmacie sau o sala de sport cu cantar profi si vezi ce procent de grasime si muschi ai. Abia de acolo poti calcula cat si cum poti slabi.
Am fost la Natur House prin toamna și aveam cam 4 kg de grăsime de dat jos și restul de apa. Mi s a părut ciudat programul pt ca am ținut regimul dat de ei ca la carte și ajunsesem la 400 g grăsime în plus și restul apa. Nu reușeam deloc sa dau jos din apa iar ce mi au propus ei - sa beau câte o gura de apa la fiecare 10 minute mi s a părut absurd. Era o grija in plus și îmi era mereu sete ca nu ma saturam dintr o gura. Eu beau destul de multa apa, cam 2-3 litri pe zi, dar beau câte un pahar pe ora sau la 2 ore, nu câte o gura. Nu știu cât de reliable era cantarul lor, exista farmacii unde pot măsura procentul de grăsime, zici? Ar fi interesant, chiar o sa ma uit în farmacii.
__________________

JURNAL ALEXANDRA- UN PAI ROZ
Un Pai Roz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1325 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat