View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 21 apr 2010, 13:45:03
Sibel H's Avatar
Sibel H Sibel H este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: .... ....., Romania
Dieta: Atkins
Date: 158cm, 47.35kg
Mesaje: 955
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Noua si cu o ambitie de fier - Buterfly89

Citat:
Anterior postat de buterfly89 Vezi mesajul
nu am putut niciodata sa ating o greutate normala..ba mai mult d atat d cate ori slabesc cu adv nu am nergie deloc in mine si rup dulciurile..astazi 22 aprilie am inceput un alt stil..si d data asta nimic nu ma va impiedica sa nu imi duc planul pana la capat..da m,am trezit cu o ambitie d fier si sper sa reusesc..am 1 65 si 64 d kg..da e ffff mult stiu asta..da sper cu ajutorul vostru sa reusesc..pt k e atat d bine k cineva strain sa,ti dea sfaturi..pt k stiu ff bine k sunt din suflet si d aceea am decis sa postez si eu acest mesaj....pff...sper sa pot vb cu cineva..
Bine ai venit! printre noii,Buterfly89 ...si eu sant noua ...cu rabdare iti vei atinge telul si scopul propus....depinde cat de pregatita esti si pt. ce regim s-au dieta optezi...iti doresc mult Succes! ...
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-sibe...i-3587-41.htmlRade,atata timp cat respiri si Iubeste,atata timp cat traiesti !
Sibel H, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 637 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]