Subiect: Jurnal bruneta88
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 08 dec 2009, 15:35:38
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnal bruneta88

Citat:
Anterior postat de bruneta88 Vezi mesajul
Buna fetelor!Ma numesc Suzana si sunt din Sibiu.La fel ca si voi si (multe alte fete care nu si-au dat ink seama k au o problema)si eu am probleme cu greutatea.Am fost mereu plinuta,dar de la un timp am intrecut masura.Cam la sfarsitul fiecarui an sesizam k m-am latit,cam cu 10 kg.Eu nu cresteam in inaltime,ci in latime.Mi-am dat seama cam tarziu k trebuie sa slabesc,asa s-au adunat atatea kg.Doar knd nu imi mai gaseam haine am inceput sa intru in priza.
Problema a fost k m-am mutat cu prietenul meu si el este obisnuit sa manance seara(mai bn zis noaptea),deoarece el era ziua la servici si ne intalneam doar seara.Imi aducea mereu banane,ciocolata si alte dulciuri,care s-au transformat in kg.
Mi-am fc analize si nu am probleme cu glanda,iar medicul mi-a zis k dk tin regim slabesc.Nu a fost asa.
Ce sa mai zic,am reusit sa slabesc cu pastile si ceai verde,destul de repede,dar am ramas cu f multe vergeturi.Am renuntat la paine,prajeli si dulciuri.O perioada nu am mai luat in greutate,dar imi controlam greutatea din cand in cand(am revenit la paine,dulciuri si prajeli).Dupa ceva timp m-am gandit ca nu trebuie sa ma mai preocupe kg pt k nu ma mai ingras.Am reinceput sa mananc seara tarziu si incet,incet cresteam in latime.
Acum sunt hotarata sa slabesc.Numar caloriile si incerc sa ma incadrez in programul stabilit.Am renuntat la masina si autobuze.Merg doar pe jos.In ritm alert pana la facultate fac 30min.Fac zilnic genoflexiuni 3 serii de cate 15 de cate ori am timp pe zi.As vrea sa fac mai mult sport,dar obosesc repede si ...Am fost o luna la sala,dar mi-am pierdut repede obiceiul.
Vreau sa intreb slabutele care au facut sport si au slabit ce exercitii au facut in general si de cate ori pe saptamana.Vreau exercitii pe care sa le pot fc aksa.
Multumesc k v-ati fc timp sa cititi si sper sa ma ajutati.Bafta la slabit!
buna. problema este ca noi avem probleme cu kilogramele. si oricum ar fi de acum incolo trebuie sa ne controlam cum mancam. nu o sa putem niciodata sa mancam bunataturi oricat si la orice ora fara sa ne ingrasam.
Asa ca lupta trebuie dusa toata viata.
avand in vedere ca ai multe kg de dat jos poate la un moment dat o sa te saturi de mancat sanatos si de sport, dar in perioada aceia trebuie sa te mentii si apoi cand te simti iar pregatita sa o iei de la capat. pentru ca daca te intorci iar la mancat aiurea si noaptea tarziu, n-ai facut nimik, si te-ai chinuit pe degeaba, pentru ca te vei ingrasa inapoi, inca cu surplus
poate ca ai putea da 10 kg intr-o luna, dar e cam mult, si iti vor aparea alta tura de vergeturi. cel mai bine e 5 kg pe luna. Si sa te faci cu crema ca sa fie pielea mai elastica si sa nu apara vergeturi

Sa nu te opresti, si sa duci drumul pana la capat!
Succes
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]