Subiect: Remedii par gras
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 08 feb 2010, 00:31:16
Supergirl's Avatar
Supergirl Supergirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Scarsdale
Date: 161cm, 51kg
Mesaje: 312
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Remedii par gras

Nu imi bag des mana in par,incerc sa fac asta cat mai rar.Pe mine spalatul la 2 zile ma exaspereaza desi fac asta de mult timp.Nu am incercat niciun sampon din gama Clear,dar celelalte sampoane pt par gras au dat gres.Am incercat la un moment dat,asa apropo de masti naturale,una ce consta in amestecarea unui galbenus de ou cu zeama de la o jumatate de lamaie.Scria acolo ca dupa 3 saptamani ar trebui sa se vada o ameliorare vizibila a fenomenului,iar eu am incercat-o timp de aproape 2 luni si ghici ce:nada de nada!
O alta masca(pe care nu am incercat-o pt ca mi se pare ciudata)ar ficea din argila verde si lamaie.Pe parul curat aplici acest amestec si il lasi 30 de min dupa care clatesti.Sincer ideea de a-mi pune namol in cap nu-mi surade.Daca vreti sa-l incercati,dau deja ati facut-o,va rog spune-ti-ne rezultatele.
__________________
Just never forget to be dexterous and deft,
And never mix up your right food with your left.

http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-cry-2534.html
Supergirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1856 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1339 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 565 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat