Subiect: Ceai verde
View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 12 aug 2010, 09:39:40
Lovely's Avatar
Lovely Lovely este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Dieta mea
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ceai verde

Si eu beau ceai verde de ani de zile, iar atunci cand fac o cura ma simt mult mai bine, mai vioaie si mai bine la stomac.Intr-adevar, daca beau seara nu pot sa adorm imediat.
Va mai recomand un ceai foarte bun in toate: roinita denumit si melisa(desi nu este bun neaparat pentru slabit).
Va las aici cateva detalii despre el, dar va rog sa cititi mai multe pe internet:
Deşi folosită de mii de ani în terapia, roiniţa (denumită şi melisă) a fost până nu demult considerată de către lumea ştiinţifică o plantă modestă, cu efecte blânde de reglare digestivă şi nervoasă. Studiile aprofundate, de dată recentă, realizate cu privire la compoziţia şi acţiunile plantei au dezvăluit însă proprietăţi uimitoare, de la puternicul efect antiherpetic, la acţiunea eficientă asupra glandei tiroide în hipertiroidie, efecte de stimulare a proceselor cerebrale în Alzheimer, proprietăţi antitumorale, antidepresive, calmante, antiinsomnie, etc. Acţiunile principale asupra sistemelor nervos, endocrin şi digestiv fac ca această plantă să constituie la ora actuală o speranţă pentru o serie întreagă de tulburări specifice civilizaţiei moderne.

Pe net am citit si faptul ca poate aduce pofta de mancare. In cazul meu nu a avut acest efect, deci incercati pe propria piele . Sau beti ceaiul inainte de masa.
Lovely, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat