View Single Post
  #401 (permalink)  
Vechi 16 dec 2010, 11:47:42
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu..Lidiuta

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Crissa,bine ai revenit in odaia mea!Ce supriza placuta!
Da,se poate spune ca sunt multumita de mine,problema e ca atunci cand ma mai intreaba cunostintele mele cum am slabit si le spun de monti si de cat de bine mancam noi(bine,in sens ca nu facem foamea,,mancam din toate grupele de alimente)nu prea le vine sa creada.Chiar azi am avut o discutie cu o prietena care se straduieste de mult sa slabeasca,a slabit chiar 10 kg anul asta dar mi-a spus ca efectiv se chinuie.Parca se si vedea pe chipul ei suferinta asta.
Deh,fiecare e liber sa-si aleaga stilul de alimentatie.Acum ma consider un om implinit si cred ca vointa ne e data si ca sa traim frumos si armonios intr-o lume care pare a fi cea mai buna dintre lumile posibile.
O saptamana buna,Crissa!Si fara batai de cap la serviciu!
Buna Lidiutzzz!
Din cauza pisicii eu scriu si vorbesc cu tz...Pe pisi o cheama Tzitzi, i se mai spune imparatzitzi, alintaritzi, miaunaritzi.....Cam asa e treaba pe la mine, ieri am mancat impreuna ficatzitzi pe grataritzi, iar dimineata a asteptat paharul de iaurtzitzi sa-l linga!
Sa sti ca si eu am patit la fel cu unele cunostinte, cu toate ca am destula putere de convingere, se uita ciudat la mine cand aud de combinarea alimentelor! Mie nu mi se pare un lucru greu, insa lor li pare...groaznic! Mie mi se parea groaznic sa mananc pe gramaje si calorii...Dar fiecare are libertatea de a alege ce vrea sa faca!
Eu ma declar multumita de dieta mea, care mi-a intrat in reflex si am vazut ca pot sa ma mentin, mancand pe saturate! Normal, ma feresc de dulciuri, dar ocazional imi fac cate o mica pofta. Se poate trai si asa!
Ti-am zis ca mai vreau un kg, apoi ma mai lalai o perioada si o sa intru in restrictii cred ca dupa 20 ianuarie, ca sa ma reobisnuiesc cu ele si sa incep din februarie sa mai scad. Mai las timp organismului sa se obisnuiasca si sa suporte frigul.
Succes in continuare!
Te pup!
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]