View Single Post
  #4017 (permalink)  
Vechi 01 oct 2012, 18:21:04
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de rachy Vezi mesajul
Buna fetelor,

Astazi am avut o zi groaznica datorita muncitorilor pe care ii am in casa, am fost cu nervii intinsi la maxim si am mancat cam asa -dimineata-2 crenvusti de vita si porc si doua linguri de branza slaba, pe la 12 am mancat vreo doua guri de carne de pui, si pe la 3 jumate trei fasii de pui facute pe foaie de copt un fel de crispi(pui dat prin ou cu tarate si usturoi) si doua painici mici din tarate de ovaz , mici, mici-ca nu am mancat azi tarate dimineata. acum nu imi mai e foame , dar daca mai tarziu imi va fi mai bag vr doua fasii de pui.

Am baut vreo 4 ceaiuri , 2 litri de apa si un pepsi light mic -o tona de apaaaaa)
Inca nu stiu ce fac de maine, sa vad cum ma simt maine dimineata, acum ma simt cam ametita asa, nu stiu daca e de la ziua de azi sau de la regim.vitamine nu am luat, doar un calciu azi.
Mananci foarte putin. Si scoate crenvusti aia, nu-s buni de nimci..doar imbibati in grasime. Mananca nu 2,3guri de ceva si gata..
Citat:
Anterior postat de rachy Vezi mesajul
ok, o sa mai mananc si deseara niste pui dinasta, doar ca e dat prin tarate si imi e cam teama. dar.... nu cred ca e asa grav si poate niste branza. nu stiu cate calorii mananc.
Ideea acestui regim este sa nu te infometezi si sa mananci cat mai multe proteine (nu numai proteine).
Degeaba te limitezi la mancare, faci numai sa renunti curand la regim. Trebuie sa ne cream un stil de viata din acest regim si nu conteaza cum combini alimentele..conteaza sa iti fie tie bine.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]