View Single Post
  #407 (permalink)  
Vechi 17 oct 2011, 20:48:37
Ioana121's Avatar
Ioana121 Ioana121 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 165cm, 58kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Citat:
Anterior postat de mkarina Vezi mesajul
Buna tuturor! sper sa ma primiti si pe mine aici...pt ca am o problema..mananc compulsiv...am slabit mai bine de 20 de kg..prin dieta, sport,apoi prin infometare ceea ce a dus la anorexie..iar de aici o lunga reactie in lant..de 2 saptamani mananc compulsiv..in special paine integrala de secara(momentan sunt si hipoglicemica) si desi eu sunt o persoana cu vointa, in cele din urma cedez...dua 3-4 zile in care cat de cat ma abtin de la ceva dulce urmeaza o zi in care cedez si mananc efectiv ca un "animal" sa spun asa,stiu ca suna grosolan..am nevoie de un sfat, de ajutor..orice...o experienta de viata, voi ce ati facut?
Buna Mkarina si eu am trecut cam 10-11 ani din viata mea prin episoade de genul, trecere de la anorexie la bulimie sau combinate intre ele, efectul yoyo, probleme de sanatate provocate de comportamentul meu alimentar.Sfatul meu este sa ai mare grija de sanatatea ta, asta e cel mai important lucru.Schimba-ti in primul rand atitudinea fata de tine, nu te mai considera "un animal" si nu mai lua greselile din dieta ca pe niste "cedari" sau esecuri.La kilogramele pe care le ai si la cat mai vrei sa slabesti, se poate si fara sa iti faci viata un cosmar, cu sport si o alimentatie sanatoasa.
Ioana121, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1604 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1087 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat