View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 06:53:49
loralin's Avatar
loralin loralin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 aug 2010
Locaţie: Frankfurt, Germania
Vârsta: 51
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 170cm, 106kg
Mesaje: 3.065
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 273 ori in 104 mesaje
Implicit Re: Cati copii vrei sa ai? :)

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Lora tu vorbesti serios?
Eu sunt socata...

Mi-ai adus aminte de filmul acela in care un tanar era operat si i s-a pus doar paralizantul nu si "adormirea" si a simtit tot cand i-au desfacut si cutia toracica si tot....

Acum chiar m-ai speriat
Din pacate e adevarat..asa cum e adevarat ca nu sunt singura persoana din lume care are aceasta reactie la anestezice.Explicatia primita ulterior a fost ca metabolizez f repede efectul analgezic.Sper sa nu mai am parte de nici o interventie chirurgicala toata viata mea.Dar daca as fi stiut dinainte de a ramane insarcinata ca acesta este pretul pentru a avea un copil credeti-ma ca nu as fi ezitat nici o secunda,mi-am dorit dintotdeauna copii si daca ar fi fost alte conditii mi-ar fi placut sa am mai multi .Cand vezi in bratele tale puiutul ala mic ....tot chinul ramane in urma si stii ca a meritat efortul.
Filmul l-am vazut si eu de curand...chiar fetele mi l-au adus pentru ca stiau cum au venit ele pe lume...insa acela ramane doar fictiune.
Parca "awake" se numeste ....cu Jessica Alba!
Ceea ce va pot spune pentru a va alunga temerile este ca stiinta evolueaza de la o zi la alta ..si se pot face teste de anestezie in ziua de azi....deci riscul e mult mai mic de a trece prin ce am trecut eu .
__________________
A.B.C-ul unei noi vieti-jurnal Loralin
Răspuns cu citat