Subiect: Jurnal Anita
View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 19:43:05
Anita's Avatar
Anita Anita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2010
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 33
Date: 172cm, 68.1kg
Mesaje: 151
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anita

La gustarea 1 mi`am facut salata din morcovi, suc de lamaie, patrunjel proaspat si 2 lingurite de iaurt dietetic iar apoi am mancat si supa de legume cu o linguritza de iaurt dietetic.

La pranz am mancat supa de legume cu o linguritza de iaurt dietetic si am pus si o lingurita de albus de ou.. a fost foarte buna Apoi mi`am facut si o salata cu rosii cherry, suc de lamaie si am luat din supa cateva rondele de morcov fiert. Am pus 3 rosii cherry in salata..stiu ca e putin dar nu mai puteam sa mananc.. mancasem deja 200g de supa.

La gustarea 2 am mancat iar supa cu o linguritza de iaurt dietetic, cu o linguritza de albus de ou si apoi mi`am facut o salata cu morcovi, patrunjel, suc de lamaie si 3 linguritze de iaurt dietetic.

La cina am mancat iar supa cu 2 linguritze de iaurt si o salata cu rosii normale, ceapa verde si lamaie. Am pus o jumatate de rosie in salata, adica 50g. Dar la fel, nu puteam sa mananc mai mult.

Mananc foarte des.. dar nu pot sa mananc mai mult pt ca ma satur repede.. si pofta de dulciuri nu mai am.. M`am ingrashat mult pe stres.. atunci mancam mult... dar...acum nu prea mai am ca motiv de stes...si imi place ce mananc...

O sa tzin cont de sfaturile voastre si o sa incerc sa maresc nr caloriilor. Nu stiu cum inca.. dar ..stiu ca trebuie
Anita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -12 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]