View Single Post
  #41 (permalink)  
Vechi 07 oct 2011, 19:19:08
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

of iubita, multe poate nu sunt grozave in canada asta (desi eu iubesc fiecare lucru si multumesc Domnului pentru alegerea facuta candva)..Am si eu o fetita de 18 ani..dar atentia acordata tinerilor legat de sanatate este extraordinara. Chiar vinerea trecuta am ost cu ea la urgenta pentur o anume problema..pai draga mea, a fost bibilita, cautata, masurata...controlata incepand de la intrarea in spital si pana a ajun sla doctorul final Atentia este mare, datoria este vizibila..vorbesc de datoria fata de om..doctorii au o atitudine exceptionala..iti vine sa le tot dai cate ceva (daca ai in sange chestia asta din europa) iar aici totul este platit de asigurari medicale..(care desigur sunt platite de serviciile persoanelor sau daca nu ai serviciu..platesti lunar o suma infima..dar ai partea medicala fara sa-ti faci griji).

ce sa-ti spun..ma ingrozesc pur si simplu cand citesc prin ce treci tu. Imi dau seama ca esti ca si fiica-mea si-mi vine sa zbor pana acolo si sa te iau sa te duc la un doctor cu respect fata de oameni si fata de el.Imi pare rau ca treci prin ce treci si iti doresc sa gasesti un doctor cu suflet pana la urma.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat