View Single Post
  #412 (permalink)  
Vechi 26 oct 2011, 22:54:54
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Citat:
Anterior postat de Anyya Vezi mesajul
O doamne ..doar acum am dat de acest subiect..acu realizez ce e cu mine ...credeam ca doar eu sunt asa "fomista"...mereu cu gandul la mancare..mancat pe ascuns de rusine ca mananc ceva nesanatos si in exces..mereu pe conceptia "daca tot am manacat asta pot manca azi ori ce si de maine o iau de la capat cu dieta"...mancarea "devorata" nu "mestecata"....in ori ce cantitate..daca sunt fericita mananc..daca sunt trista mananc..daca aflu o veste,mananc,,,dar nu in limitele normale..pana nu ma pot indrepta de spate..si apoi ce e mai rau...vina ..de multe ori trag d burta de ma zgarii toata..plang...si sufar ..ma urasc apoi pt ca am mancat asa..si se repeta..nu o data pe saptamana..de 3 chiar 4 ori....vreau sa nu ma mai gandesc atata la manacare..daca aveam pofta de ceva unu doi mergeam la magazin..si luam multe prostii..si imediat le devoram...dar pt altceva nu mas fi dus ..vreau sa ma scap de chinul asta..!!!!e prima data cand recunosc cuiva asta..si nu stiam k are un nume "animalul" din mine ..ori ce sfat e fff bine venit ...
Buna!In primul rand vreau sa spun ca e bine ca ti-ai dat seama ce se intampla cu tine si si mai bine e ca ti-ai acceptat conditia. Cunosc si eu sentimentele si starile prin care treci pentru ca si eu am trecut prin asta si sincera sa fiu, mai am stari din astea.
Nu stiu cum sa te ajut si ce sa te sfatuiesc.Pot sa iti spun doar ca ar fi bine sa ai in permanenta in casa fructe. Atunci cand iti cine sa mananci ceva nesanatos si ai pofta de ceva "bun" primul lucru in care te : infigi"sa fie fructele.Si ele au mult zahar dar mai bine mananci multe fructe decat sa mananci alte prostioare. Si avandu-le in casa, nu mai risti sa mergi la magazin si sa cumperi ceva nepermis. Apoi cred ca e bine sa iti asiguri portia necesara de carbo buni, pentru lipsa carbohidratilor duce la stari de nefericire si depresie. Am observat si la mine asta si asa am auzit multe fete de aici.
Mananca bine la md, fa-ti un meniu bine pus la punct si tine-te de el cu strictete. Asa ai mai multe sanse sa inchei cu bine ziua.
Sper din suflet sa iti fi fost de ajutor si daca vrei poti sa vorbesti cu mine orice si oricand.Suntem aici sa ne sprijinim pentru ca in fond...toate dorim sa obtinem acelasi lucru: starea de bine si confort, sa ne simtitm bine in propriul corp so suflet si sa scapam de toate frustrarile.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat