View Single Post
  #416 (permalink)  
Vechi 29 ian 2012, 21:23:34
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal GCM - Fapte nu cuvinte!!!

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Si eu am vointa....nu ma crezi?
Ai sa vezi de saptamana viitoare.
Orez mananc odata la cateva luni, acu sa nu crezi ca mananc cateva sute de grame, dar sa fiu sincera...uite renunt maine la el, pt ca nici pofta nu imi e.
Iar cartofii, mai fac catev o salata, odata pe saptamana, dar ma retin si de la ei. Am sa incerc odata la doua saptamani.
E drept ca trebuie sa imi vina, dar inca nu ma simt ca inainte de perioada aia. De obicei ma umflu tare!!!Vreau sa cred ca e de la sport, pt ca ma simt ”indesata” parca...in fine. Trag tare cu sportul saptamana ce vine, si am mai multa grija.....
Normal ca te cred ca ai vointa....asta am spus si eu
Inteleg...pai atunci ce sa zic....ai mai multa grija....si vedem ce se va intampla de aici inainte...poate ingeri prea multe calorii...sa mai scazi putin eu stiu...daca nu-ti vad meniul...nu prea stiu ce sa te sfatuiesc...dar...in principiu cam asta este....daca ai diferenta intre meniurile tale zilnice la calorii ma refer....mari....sau multi carbo in meniu....si poate si multe grasimi....cam astea ar fi motivele pentru o ingrasare...daca nu este vorba de retentia de apa sau rusi.
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]