View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 18 apr 2012, 21:24:46
monica1111's Avatar
monica1111 monica1111 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 dec 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: mancare sanatoasa+sport
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dereglari menstruale dupa dieta

Fetelor bine ca v'am gasit...acum nu mai sunt asa speriata ca vad ca sunteti mai multe in situatia mea...sincer pana acum mi'a fost teama sa va intreb de asta(teama ca o sa ma certati crezand ca m'am infometat)
Acum ca vad ca si voi afirmati asta pot sa spun si eu sus si tare:nu din cauza infometarii mi'a disparut menstruatia alta trebuie sa fie cauza. Nu exclud cauza ca a fost o scadere a nr de calorii, scadere pana la 1000-1200 calorii dar niciodata mai putin de 1000.
Eu niciodata nu am avut ciclu regulatdar ma obisnuisem apoi nu mai mi'a venit din septembrie pana in decembrie...cand am vrut sa merg la doctor m'am trezit ca imi venise(asta poate ca mancasem mai mult in perioada aceea de craciun)
Apoi de la craciun pana acum nu mai mi'a venit(stiu am asteptat cam mult) dar stiti cum suntem noi fetele pudice...mai ales la varsta mea si tinand cont ca nu mi'am inceput viata sexuala si am teama de ginecolog...deaceea am tot amanat momentul in care sa ma duc la medic dar trebuie sa fac pasul asta.
Acum sunt hotarata...ma voi duce cat mai curand la medic...mai ramane o singura teama:cea de a ma ingrasa in urma tratamentului
Cele care ati urmat deja tratamentul si acum sunteti bine v'ati ingrasat de la pastile,anticonceptionale sau ce v'a mai dat medicul?
monica1111, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat