View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 11 mar 2011, 23:48:05
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dragoste - motivatie pentru slabit

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Imi pare rau de faza, cam aiurea ce ai patit.

Asta ma gandesc si eu...cand o fi sa ma reincarnez data viitoare...nu se poate oare sa ma reincarnez direct pe la 22-25 de ani ca sa nu mai fie nevoie sa trec prin perioada atat de halucinogena sau halucinanata a adolescentei?!
A fost urat, intr-adevar, la momentul acela... Acum, dupa multi ani, am ajuns sa privesc cu o detasare episodul... Ce nu te omoara, te intareste, serios... Trei saptamani de cocktail uleios de B-uri, pana nu mai poti sta in fund, te fac sa reconsideri sensul vietii si definitia amorului Imi spun de ceva vreme ca am devenit mai desteapta cu ocazia aia, si ca poate daca nu as fi avut parte de un dobitoc desavarsit lucrurile nu mi-ar fi devenit clare, as mai fi avut tendinta sa derapez...
Asa, macar, oricat de severa as fi cu mine insami (si sunt de regula destul de severa, pentru ca sunt genul pe care daca il mangai pe crestet imediat si-o ia in cap ), am invatat ca trebuie sa pastrez masura si sa-mi pastrez luciditatea.

Dar cred ca daca am putea da Ctrl+X la etapa respectiva din viata, am trai naivitatea deplina si nevrotica de atunci la varsta urmatoare... deci n-ar fi nicio isprava
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat