View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 18:51:30
ema5288's Avatar
ema5288 ema5288 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 160cm, 60.5kg
Mesaje: 157
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Pareri despre Lindaxa

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Niculcea,minunatul medic care ti-a dat o tura de pastile si iti promite alta,a incercat intai sa iti explice desprre un slabit sanatos,despre importanta sportului in dieta,chestii de astea ce noi,muritoarele de rand ce nu mergem la medici minunati le facem?
Tare sunt curioasa.Sincer,chiar mi-ar placea sa imi raspunzi.Deci un endocrinolog ti-a dat pastile de slabit.Oare nutitionistul ce ne-ar mai da....3 ture de pastile de slabit,odata.
Off,ca spuneai prin alta parte ca esti studenta la medicina,ia spune-mi,ca sursa din interior,ca eu ca sursa din exterior am observat asta singura,e adevarat ca unii medici au o intelegere cu unele firme ca sa prescrie pacientilor medicamente de la firma lor?Si bineinteles ca medicii isi primesc partea lor.
eu nu cred ca nu i-a explicat. am zis mai sus!!si eu am fost si mi s-a spus ca daca nu se poate altfel , o sa apelez la pastile. mi-a zis ca intai sa incerc fara, iar abia apoi , daca intr-o saptamana nu am nici-un rezultat sa incep tratamentul, daca poate fi numit asa. adica.. doar un inconstient ar putea sa recomande o pastila, indiferent de care in cazul in care stie ca se poate si fara.. parerea mea..

mishutza.. eu sunt studenta la medicina

si da.. ai dreptate, reprezentantii medicali umbla prin spitale zilnic pt a prezenta medicilor medicamente "minune" noi, fara prea multe studii preclinice si clinice efectuate pt ele. acestia vor incheia contracte din care au de castigat ambele parti: si medicul si reprezentantul medical, amandurora ramandu-le un procent frumos din vanzarea medicamentelor. chestia asta am descoperit-o anul asta cand am inceput sa umblu prin spitale
ema5288, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1742 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1225 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 709 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat