View Single Post
  #4273 (permalink)  
Vechi 02 iul 2012, 22:27:02
oaname's Avatar
oaname oaname este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 oct 2009
Locaţie: Marseille, Franta
Vârsta: 31
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 57.8kg
Mesaje: 267
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna seara , fetelor. Liniste , liniste. Cum e in tara , fetelor? Aici a ploua 2 zile si tare bine a fost ca ne-am racorit. Maine cand plec eu la drum se incalzeste si o sa mor de cald. Urasc caldura.

Pasy multumesc de raspuns. Bine stiu ca sunt mai mule feluri de vegetarianism si dif dintre asta si vegan dar nu stiu eu nu vreau nici una nici alta, as vrea doar sa nu mananc carne de pui, porc si vita, iepure, cal ( chiar daca nu am mancat niciodata... ) etc. Dar nu stiu imi e f greu. La peste nu as renunta doar din simplu fapt ca imi e mie prea mila de pesti...dar celelalte animale da. Iar ouale si branza etc nici nu ma gandesc sa renunt. O sa ma gandesc si o sa incerc sa renunt incet. Cat am fost umflata si am mancat numai mancaruri usoare si nu am mancat carne chiar m-am simtit bine. Azi ce am mancat dupa atatea zile carne .

Si meniul meu de azi:

Md: cheesecake , lapte
P: un iaurt, pireu de brocoli cu hamburger de vita la gratar, 3 cuburi de la vache qui rit.
C: un covrig integral cu 2 iaurturi degresate.

Mi-a luat mama pt drum maine niste taboule cu legume si o salata cu mozzarela si rosii cherry. Salata sa fie pt maine seara , e okay numai ca are zahar. Iar tabouleul e facut din couscous care nu e complet, are si ulei si amidon ofofof....Dar nu am mai vrut sa ii mai fac capul calendar mamei ca nu am voie asa si asa si nici o sa mor de foame pana miercuri cand ajung sa mananc si eu o masa calumea.

Chiar si greutatea mea s-a stabilizat. Am 57.2 acum. Cred ca aveam retentie de apa si de cand cu operatia nu am mai baut asa multa apa si probabil am eliminat-o numai bine.

Fetelor ne auzim in 2 zile:*. Va pup si muuult spor la dieta si la sport.
__________________
Dick-catelusul meu si inima mea:X

16 martie 2012: 63.9 kg
23 martie 2012: 62.5 kg
26 aprilie 2012: 60.5 kg
11 mai 2012: 59.5 kg

greu greu , dar sigurrr:X
oaname, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2008 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1491 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat