View Single Post
  #429 (permalink)  
Vechi 21 sep 2011, 22:19:41
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal MCS - 34 ani

Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
Stiu Cami...asta ar fi gandirea corecta...din pacate s-au intamplat multe si in decursul a nici macar o luna....si au cam reusit sa ma puna la pamant. Operatia a fost bomboana pe coliva...chiar vroiam sa anulez la un moment dat, nu ma simteam in stare. Mi-a fost rusine in primul rand de doctor, comandase deja implanturile, aranjase tot...In plus stiam ca daca dau acum inapoi si nu o fac, nu o sa o mai fac niciodata...Asa ca m-am aruncat...
In fine, o sa va povestesc in zilele urmatoare despre lucrurile care imi stau pe suflet si m-au aruncat in depresia asta...Nu am vorbit cu nimeni despre si poate mi-ar face bine sa golesc bagajul aici la jurnal.
Mona draga mea, viata ne ofera si bune si rele, iar noi trebuie sa invatam sa primim ambele oferte. De prin Ianuarie o tin si eu in tot felul de events care m-au pus jos pur si simplu. M-au pus jos mental in primul rand si apoi..chiar fizic (acum..trec prin probleme de sanatate.. pentru ca stii tu cum se spune, stressul ne imbolnaveste). Vorbeste daca iti face bine sa descarci sufletul..uita daca iti face bine sa uiti..

te strang in brate tare, tare si sa te refaci repejor..si am sa fac eu cumva si cand ajung in capitala te scot la o coffee impreuna cu Augusta noastra zapaucita. ok?
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].