View Single Post
  #43 (permalink)  
Vechi 20 mai 2013, 21:38:37
sayda's Avatar
sayda sayda este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 170cm, 73kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Experienta mea Master Cleanse

Am tinut si eu aceasta cura in decembrie anul trecut. Am tinut doar 7 zile, dar pentru mine a fost suficient. De atunci nu am mai pus la loc niciun kg, am oscilat cu 1-2kg de sarbatori dar nu au fost o problema. In toata perioada nu mi.a fost deloc rau, nu am facut gastrita sau ulcer si nici nu m.au luat cu salvarea. Astea mi se par exagerari, totusi este o cura de detoxifiere care nu face altceva decat sa curete colonul de grasimi, sa.i de.a ragazul sa se regenereze, si sa elimine surplusul de apa si toxine din tesuturi. Am prietene care au tinut cura 10 zile, chiar daca aveau o greutate ideala, si au slabit doar 1-2kg, deci cura nu iti topeste masa musculara, ci doar o cantitate de grasime, in functie de cat de gras esti. In 10 zile poti sa dai maxim 10kg. Se recomanda sa o ti de doua ori pe an, pt a ajuta organismul sa lupte mai usor impotriva toxinelor acumulate.
Eu am fost foarte multumita de cura. Te sustin sa o ti in continuare. Intr-adevar e un test de vointa si cine reuseste cu siguranta se modeleaza pentru mai tarziu si a-ti schimba vechiile obiceiuri va fi mult mai usor. Totusi iti recomand sa pui sirop de artar caci are cu totul alte proprietati decat mierea si este si mai putin calorica cu toate ca are putere de indulcire mai mare. Eu nu am facut flushul decat in primele 2 zile apoi am renuntat in favoarea inca unei cani de ceai.
sayda, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1721 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 430 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat