View Single Post
  #432 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 08:29:48
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Buna dimineata!!!
Am adus o cafea ,pentru a incepe ziua cat mai bine!!!!
Fie ca acul cantarului sa se miste azi ,in stanga!!!

TE iubesc pentru cafeaua aceasta! Ti-am spus cat de mult imi place cafeaua? In special cappucion? In timpul postului am suferit cel mai mult nu din cauza ca nu puteam manca una alta ci din cauza ca nu puteam bea capuccino.

Draga mea, faca acest cantar ce o vrea, eu nu il mai las sa imi strice zilele! Sunt linistita si impacata cu mine intrucat sunt cuminte, nu mananc prostii, nu incalc dieta, fac sport, asa ca la un moment dat ceva tot se va intampla.

Pe de alta parte am observat ca incep sa se contureze niste muschiuleti la picioare, e posibil sa mai traga si ei putintel de cantar in sus, cine stie.

Motivatia zilei de astazi mi-au furnizat-o chiar acesti muschiuleti frumosi ai coapsei pe care incep sa ii zaresc. Asa m-am bucurat cand am vazut ca dupa nici doua luni de bicicleta (pe care nu ma urc in fiecare zi totusi), incep sa se vada rezultate la picioare! Nu e ceva fenomenal, insa e vizibil! Si maseurul meu la care nu am mai fost de ceva luni, mi-a spus cand m-a vazut ca muschii aia nu erau acolo cand mergeam eu la el! Asa ca asta m-a motivat teribil sa continuu cu sportul in ciuda lenii si a oboselii.

Va pup cu drag.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]