View Single Post
  #4332 (permalink)  
Vechi 06 iul 2012, 13:46:50
Plecatalaplaja's Avatar
Plecatalaplaja Plecatalaplaja este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 26 dec 2010
Locaţie: N/A, Canada
Vârsta: 42
Dieta: Montignac
Date: 158cm, 64kg
Mesaje: 373
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de oaname Vezi mesajul

Fetelor ce spuneti de painea Grau Intreg? am cautat si eu gem de prune topoloveni dar deocamdata nu am gasit, am vazut la billa ca au un fel de gem marca straina , fara zahar cu 12 lei. Cred ca imi iau de acolo daca nu gasesc de prune. Cu dieta e bine, am facut a seara ciorba de perisoare acra abia astept sa pap acusica ca aseara nu am mancat , era tarziu cnd am terminat-o de facut.
Eu folosesc painea Grau Intreg pentru dieta. Cam numai de aceea mancam, si e OK. Magiunul Topoloveni e incredibil de scump acuma, s-a scumpit acum ceva timp, de fapt i s-a dublat pretul, sau chiar mai bine de atat. Dar mai este un magiun fara zahar de la o alta firma (nu mai stiu cum se numeste, dar are eticheta mov si il gasesti la Carrefour, cred ca si alte supermarketuri) pe care il folosim noi. Si mai folosim gemuri de la SchneeKoppe (cam 9 lei borcanul la Kaufland).

Citat:
Anterior postat de salexandre Vezi mesajul
Diana poftele se diminueaza. La mine dau navala cand sunt la pms si primele zile de CM. Le mai insel cu fructe, apa, etc sau pap ceva si apoi ma intorc repede la dieta.
In acele zile sunt eu acuma. Aseara eram pe punctul sa merg sa imi cumpar napolitane cu cacao. Nu mai puteam de pofta! Ma mir si acuma ca m-am abtinut. Cred ca numai gandul la inghetata de azi m-a tinut.
Răspuns cu citat