Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #438 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 10:33:58
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.741
Aprecieri acordate: 11.153
Am fost apreciat(a) de 10.563 ori in 5.266 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
si deci..inghiti beuri, ceuri si alte vitaminizari?!? mai da ma uimesti zau ca da!!
aşa încerc, să mă mai ţin la zi cu micronutrientele, că macro fac eu ce trebuie, da' cât din ce mai mâncăm azi e natural?...
Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Genunchii daca nu dor ci doar scartaie..nu-i bai. Totul e sa nu te doara. Pe mine ma dor (in special stangul) si nu mai pot sa urc scari or sa alerg mult timp. Dar as putea face altceva...si azi l-am pus pe omul meu sa-mi gaseasca niste dvd-uri cu leslie aia care merge.. si sambata ma duc si eu aici la mine la o ora de exercitii pentru babe!! (fara suparare da io asa numesc callanetics-ul ala!!) da ma duc sa vaz ce si cum!!
cam de babe, da, da' să ştii că dacă te pui şi faci serios, adică te concentrezi pe ce musculatură foloseşti, se cunoaşte niţel. bine, ţie ţi-ar prinde bine cardio, dacă vrei să dai jos, şi callanetics-ul să-l mai ţii pentru definire, da' la început cred că poţi să faci orice, până te reînveţi cu gustul pentru sport

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Aseara am stat si am citit carticica Mihaelei Bilic si m-a prins. Este explicata asa de simplu, colorat (la inceput nu m-a atras tocmai din cauza de poze..am zis ca .."iata inc auna care le slabeste pe vedete!!"..) si cand spun colorat spun "ramane pe retina".. Azi m-am trezit iar cu gand sa fiu cuminte..si am fost..dar vezi tu, nu e cazul sa ma bucur..pentru ca am fost cuminte doar juma' de zi..cine stie ce mai urmeaza in jumatatea urmatoare. Acum ma simt satula al naibii de mult.. Am dedus din citire ca trebuie a incepe sa mananc un numar de cam 1530 de calorii pe zi..(se calculeaza in functie de kile) sunt cam speriata...cu asa un numar mare..dar hey..azi am adunat calorii ca nu mai reuseam sa fac 1500...Am tot mancat cate-o mie..o miedousute..si nici o slabeala..sa vedem..asta e o noua varianta! Azi vreau sa fac macar o ora de miscare..de orice fel..chit ca urc in casa de la parter la etaju' 2 si tot asa..sus jos pana trec minutele..

stiu c anu ma mai crezi ca pot sa fac si eu ceva..dar am sa incerc...
te pup si sa ai o dimineata frumoasa (cat din kilul ala a mai fugit?)
ah, ce-mi place să te citesc că vrei să te pui pe treabă. să ştii, când se face declicul ăla în căpşor, dup-aia toate merg mai bine. şi e bine că-ţi faci baza de cunoştinţe, chit că nu te apuci mâine - dar o să ai repere mai solide pentru când te apuci, şi n-o să mai pierzi vremea cu încercare-şi-eroare.
bravo, aşa te vreau!

la mine nu s-a mai dus nimic din kilul ăla, nu ştiu ce pana mea fac (pe dinăuntru, adică). e drept că aseară, de exemplu, am mâncat mult cantitativ (dar nu mare brânză caloric), poate şi din cauza asta cântarul a zis azi dimineaţă, dar nu mă dau bătută. tot înainte, cum am apucat văd că am mai scăzut, per total, la coapse, şi asta mă bucură mult, înseamnă că am văzut bine că mi-s mai lărguţe hainele.
acum am ajuns cam la greutatea constantă din ultimul an şi jumătate (în jur de 85), o să fie mai greu de dat jos decât asta pusă astă-toamnă. deci, răbdare şi pasiune

pup fată frumoasă, să ai somn bun şi să ne citim cât de curând!
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Zoe; 27 ian 2012 at 10:37:29.