View Single Post
  #44 (permalink)  
Vechi 07 sep 2012, 09:35:46
ramonika71's Avatar
ramonika71 ramonika71 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2012
Locaţie: Pitesti, Romania
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 101.2kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal ramonika71 - Hop si eu IN LUPTA CU KILOGRAMELE!

Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul
Felicitari pentru fetita !! a mea a luat premiul I insa n-a terminat cu 10.Si sunt constienta ca nu e de 10.Insa din clasa I ea si colega ei de banca au fost cele mai bune din clasa.Si a mea e un copil tare bun si sper sa ramana asa.A mea e tare selectiva.Asa a fost de la gradinita.chiar de pe atunci educatoarea imi spunea ca nu se joaca cu toti copii.Nu-i placeau si nu-i plac cei care vorbesc urat,adica prostii si injura.Pe astia ii indeparteaza.Sper ca asa sa faca toata viata.Si a mea ar fi vrut sa dea la chimie biologie ,insa in cadrl acestui liceu nu are sectia asta.Asa ca aici sa hotarat.La fetita mea e chestia cu stomatologia ca-l vede pe tatal ei si ma gandesc ca poate de asta sa gandit la meseria asta.Al meu mereu ii spune sa-si aleaga alta meserie ca asta e o meserie tare murdara.Insa alegerea e a ei.Noroc sa le dea D-zeu!
Ramona stiu ca pot comanda online insa nu stiu adresa la site.Tremitemi-l pe privat daca poti ca aici n-ai voi.Nu-l gasesc ,de asta te-am rugat pe tine.
Vad ca tii dieta hipocalorica.Iti numeri caloriile si manaci din toate?? Cate calorii manaci pentru inceput .Si eu vreu de luni sa incep dieta.M-am hotarat pentru Dukan,ca sincer mi-e greu sa stau sa nr mereu cal.Acum te las ca trebuie musai sa plec la piata.Pa si vorbim dupa ce vin.

Sa te uiti la albumele mele sa vad ca am unul unde am margelit si noi si te rog sa-mi spui cum ti se par.Pa !!
Acum am vazut si albumul si v-am vazut si pe voi. As fii comentat la fiecare poza, dar nu am rabdarea necesara. Mi-ati placut tare mult si vad ca esti o fire vesela, ceea ce este super. Imi plac persoanele vesele, deoarece si eu sunt vesela. Imi place tare mult ce ati margelit voi pe acolo (pentru ca presupun ca participa si fetita). Sper ca le si vindeti. Eu asa fac. Am inceput de nevoie si acum continui din placere. Nu ai cum sa nu gasesti site-ul. Este exact denumirea pe care ti-am dat-o si anume : allex. Deci nu cu un singur "l". Si este punct ro. Hai ca esti fata isteata si nu ai cum sa nu te descurci. Asta pentru ca nu stiu cum se trimite un mesaj privat.
Sunt multe site-uri de margelit. Eu am mai comandat si de pe gemsale. Incearca si tu pe toate si vezi ce-ti convine mai mult.
In legatura cu fetele noastre. Si eu sunt constienta ca dorinta ei de a deveni medic stomatolog poate fi doar un vis, dar imi place ca cel putin a fost consecventa la capitolul asta. Din clasa I isi doreste sa ajunga medic. Eu stiu? Se mai bazeaza si pe noroc toate lucrurile astea. Sa vedem. Eu i-am zis sa se faca si profesoara, dar nu cred ca-i place. Mie asta mi-ar fi placut sa fac, dar...nu am reusit. Dar stii cum e ca nu e bine sa-i influentam in deciziile lor. Pana la urma ce mi-am dorit eu nu inseamna ca si ea trebuie sa-si doreasca acelasi lucru. Dar pana acolo mai e drum lung. Nu-i asa? Cine stie incotro le va duce viata?
Ma bucur ca incepi si tu dieta de luni. Am citit si eu despre dieta Dukan si chiar mi-a placut. Dar eu am ales-o pe aceasta, deoarece mi-a fost data de un nutritionist acum vreo 4-5 ani si am avut atunci rezultate cu ea. Si sincera sa fiu nu simt ca tin regim, deoarece nu sunt obligata sa mananc un anumit aliment intr-o zi. Nu-mi plac regimurile in care nu ai voie sa te abati.
Cat despre cantar. Nici gand. Nu-mi cantaresc. Meniurile mele sunt aproximative. Doctora respectiva imi spunea ca fiecare trebuie sa manance la pranz o friptura cat palma omului respectiv. Traiasca cei care au ditamai palmele!
Eu sunt multumita deocamdata de regimul asta. Acum sa vedem cat timp.

__________________
ramonika71, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2229 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1712 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]