View Single Post
  #4484 (permalink)  
Vechi 07 nov 2010, 14:25:46
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
mai ce gospodinuta!!! fain! parca nici de mers la piata nu mai am timp ... mi-am luat la un momenta dat un cos pt piata si mergeam in wk, dimineata devreme, la cumparatruri. Adoram forfota de dimineata din piata si mirosul de verdeturi si fructe proaspete ... of de cand n-am mai fost!


Buna Angela
am scris ca in prima faza, dupa ce am ajuns acasa, pt ca ma simteam sleita de toate puterile, am dormit neintoarsa mai bine de 2 ore ... apoi m-am trezit si m-a apucat un plans isteric. nici nu stiam ce am cel mai exact. eram doua eu ... una isi zicea ca mai e ok, nu e doar sifonata un piculet, cealata ca, da dar nu-mi ajung cate am de facut, acu si asta?!? si iar treaba de barbat!!!! si nu mai vreau! ... si plangeam.
Las ca incet incet termini si tu cu casa si cine o sa aibe asa de frumos ca si tine?!



Buna Fulgule. o duminica superba si tie!!!! sunt sigura ca va fi ...
incearca sa te odihnesti si tu


Buna Emy ... Duminica placuta si voua! la Tm e vreme excelenta, e cald, e bine ... sper sa iesim in max 1 juma


chiar acum m-am suparat pe fiimea, ca-ti dai seama ca s-a ocosit si a umblat la cheile de acordare a chitarei si suna aiurea. cand am intrebat cine a umblat amandoi au zis ca nu. ok, am luat chitara pana isi amintesc mai bine. ... si a venit domnisoara, chiar acum sa recunoasca ca ea a incercat aseara. m-a suparat foarte tare, URASC MINCIUNA si ei stiu asta ... faci o boacana, vii imi zici si o dregem, o rezolvam, o indreptam, dar daca nu recunosti, adevaraul tot iasa la iveala mai devreme sau mai tarziu ... si poate e prea tarziu!!! am trimis-o in camera ei sa scrie intr-un caiet de ce a mintit, ce a gandit atunci si ce a simtit cand am facut-o mincinoasa
te rog sa-l intrebi pe sotiorul tau daca am fost prea dura


da mai
asta era, parca
Da, asta e
I-am explicat sotului si a zis ca mai rar parinti sa reactioneze asa..(cel putin aici in Italia nu mai exista demult respectul pt parinti, am mai povestit eu)
Si m-a facut sa rad ca a zis cand o deschide un studio nu vrei sa-i fii asistenTA?
DEci ai ok lui , esti o mama minunata!!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]