View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 22 iun 2011, 05:58:50
ana303maria's Avatar
ana303maria ana303maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Mami de David, viitoare slabuta

Citat:
Anterior postat de vio30 Vezi mesajul
buna,ana!cere-i treaba cu problemele hormonale?chiar exista,ai aflat ceva>?ce ciudat mi se pare,si nu pot intelege cum e posibil,ca cei care isi doresc copii,sa nu-i aibe,si invers!!eu nu imi doresc alt copil,deloc,deloc,dar la acest capitol,sunt....iepuroaica,se prinde imediat!ceva de genul:punct ochit,punct lovit,asa ca....ma feresc ca....dracul de tamaie!!!iti doresc ca sa obtii cat mai curand ce iti doresti,desi cd ma gandesc ce pierd copiii...de la scoala,devin f.f. trista!NU VREAU SA MA GANDESC!MAI RAR O DOAMNA INVATATOARE ASA...CA TINE!!!!TE PUPIC!PA!

Vio, din pacate nimic nu prea este cum vrem noi. Nu stiu daca ai citit de la inceput topicul, cand am povestit prin ce am trecut, dar este adevarat... cine vrea copii nu prea poate sa-i aibe, pe cand cei care nu (mai) doresc au la greu... Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a dat pe David si incerc sa ma consolez cu el (suna ca urat, dar noi ne dorin 2-3 copii, dar la vremurile astea ne multumimcu 2). Eu nu pot sa inteleg de ce-mi doresc atat de mult un alt copil. Cred ca daca mai trece ceva timp si diferenta intre ei va fi mare, nu voi mai vrea, de aceea trag acum sa vad daca se prinde sau nu... Oricum, eu nu voi mai cheltui bani/timp/energie pt asta. Il am pe Dave si pot spune ca sunt o mamica norocoasa. Mi-am facut doar un set complet pt tiroida (plus mutatii autoimune) si pt infertilitate, o sa fac papanicolau sapt asta, eco pt ovare sapt viitoare si apoi merg la endocrinolog si gineco cu rezultatele si gata. Important e sa fiu sanatoasa.
Iar daca Dumnezeu ne mai trimite un bebelus eu nu va parasesc. Probabil ca voi lispi cateva luni, dar nici macar 1 an, depinde de perioada in care voi naste. Deci, nu aveti de ce sa va faceti probleme si iti multumesc pt cuvintele frumoase. Ma bucur ca suneti multumiti de mine. Pentru asta raman aici, in invatamant. Pentru multumirea sufleteasca, pt feed-back-ul pozitiv primit de la copii si de la parinti. Ca altfel, plecam din sistem....
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]