View Single Post
  #456 (permalink)  
Vechi 21 sep 2010, 19:45:02
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: De data asta voi reusi sa slabesc! Jurnal Kiko

Citat:
Anterior postat de Kiko Vezi mesajul
Azi a fost prima zi de mancare sanatoasaDimineata am mancat ca de obicei: un mix de fulgi de ovaz cu fulgi de grau cu tarate si corn flakes(un bol) si lapte.Pe la 12 si jumate am mancat vreo 3 nuci si o pruna si pe la 2 inainte s aplec la scoala am mancat o tocanita de legume cu bucatele de piept de pui(fara paine)(mi-am pus portie-intr-o farfurie mica si am mancat pana m-am saturat...nu mai mult)Pe la 5 si 6 am mancat cate un mar la scoala si cand am venit acasa la 7 jumate am mancat o rosie cu un pic de casEu zic ca m-am descurcat destul de bine.


Da,imi place sa dansez,adica ma zbengui prin camera mea ori de cate ori am ocazia.Mai sar si coarda uneori.La liceu fac dansuri irlandeze.Mult timp si jonglez...(daca asta e important)
Citat:
Anterior postat de Kiko Vezi mesajul
Vai! e asa fain pe siteul asta! mersi de sfaturi!

Da,ai dreptate.Am mancat cam putin,insa chiar nu am suferit de foamneMaine dimineata o sa ma scol usoara ca o pana yuhuuu
COnteaza foarte mult sa mancam si minim 1000-1200kcal/zi. Pentru ca atunci cand vom ajunge la stagnare din 800kcal nu prea mai ai de unde sa scazi si sigur ajungi la infometare.
Incearca sa nu mananci putin,chiar daca nu-ti dai seama infometezi organismul,poate tu nu simti pentru ca deja te-ai obisnuit sa mananci asa. Cina sa fie cina nu gustare Iar cerealele de dimineata nu sunt prea indicate,opteaza pentru cerealele musli,fara zahar.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]