Subiect: Jurnal Mika
View Single Post
  #4593 (permalink)  
Vechi 02 ian 2012, 17:15:38
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mika

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


multumesc:*

Roxi, eu am hotarat ca de azi, 5-7 zile sa tin o cura de detoxifiere cu fructe si eventual legume..parca imi amintesc ca ai avut si tu acest gen de zile..cum ai tinut, ai reusit sa ajungi la 1100 de calorii??
iar dupa ce ai trecut din nou la hipocalorica, ai pus ceva la loc?
Buna Mika!
Pai ce sa zic....acum de curand am tinut 2 zile de detox doar cu fructe....si am cam exagerat...ai vazut si u ca la un moment dat m-i se facuse rau
Eu am tinut disociata f mult ...este dieta care m-a schimbat de cele mai multe kg....cu asta am inceput chiar....iar in momentul in care ajungeam la platou...o schimbam cu hipocalorica....si nu am pus nik inapoi cand am facut asa....adik n-am vrut sa raman la platou...ideea este sa diversifici atunci cand vezi ca nu mai ai rezultate....sa mananci o saptamana numai fructe nu prea zic ca ar fi f indicat....acum faci cum crezi....daca ti o singura zi este altceva dar...o saptamana...dc nu te axezi si u mai mult pe proteine...ar fi o idee ?
Eu incep Dukan....sa vad ce rezultate am cu ea...daca nu este ok ma apuc din nou de disociata
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]