View Single Post
  #468 (permalink)  
Vechi 28 sep 2010, 17:20:26
elenus's Avatar
elenus elenus este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 aug 2010
Locaţie: galati, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 157cm, 48.6kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal elenus

am incercat sa ma gandesc la asta dar in acel moment pur si simplu nu gandesc , doar infulec si nu e vorba numai de produse de patiserie . de ex azi am papat dim (la 6) o cana de ceai de menta , 2 felii jumate de paine neagra cu salata de vinete si 1 jumate cu gem de piersici(stiu ca nu e cea mai buna alegere de mic dejun la dieta dar nu aveam altceva si ma si grabeam)
cand am ajuns acasa la 3 am papat un mar mic si un castravete , pe la 4 un iaurt nutriday usor mare
pai aici cat de cat bine zic eu dar pe la 5 jumate m-am inecat ca tiganul la mal.... am papat un mar bot de iepure mare si struguri... bagam in mn la struguri desi simteam ca imi este rau de la gustul prea dulce... m-am oprit dupa al3-lea strugure(nu erau f mari dar chiar nu era cazul sa ii mananc) de vomitat nu vomit dar ma simt incredibil de vinovata si scarbita de mn ....chiar nu stiu ce sa fac... nu am multe kg in plus si lumea zice ca sunt ok dar mie nu imi place ce vad in oglinda , nu ma simt bn in pielea mea
elenus, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1097 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]