View Single Post
  #47 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 16:53:00
Dana S's Avatar
Dana S Dana S este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 74
Dieta: Disociata,nr.calorii,grupa sanguina
Date: 155cm, 72kg
Mesaje: 32
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Sunt si babete "slabute" pe aici?

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Buna seara doamna,
probabil si eu voi zice acelasi lucru peste 15-ani.Ca si d-voastra,asa am facut si eu toata viata si acum sunt in stadiul pe care il vedeti.Dar acum gata.......am pus piciorul in prag ....vorba dinamovistilor"slabuta pana la moarte si dincolo de ea".Eu de acum 2 ani am inceput problemele cu articulatiile picioarelor,cu umerii de 7-8 ani.M-am saturat de fizioterapie.Daca vreti mai vorbim.
Rozica draga,uite ca mi-ai dat ocazia sa"apar" din nou printre voi...Mi s-au intamplat multe intre timp.Dupa cum am apucat sa va spun,am inceput o dieta la un centru de nutritie,supravegeata de o doamna doctor care in afara de a fi nutritionist e si medic internist.am facut asta pentru ca sufar de anumite afectiuni si nu am vrut sa merg la risc.Dieta se baza pe grupele sanguine (dieta dr.D'Adamo).M-am prezentat cu toate analizele si foile de diagnostic pe care le aveam.Mi s-a intocmit un regim individualizat si am pornit la drum...Am reusit sa slabesc primele 5 kilograme si eram multumita.
Ma hraneam sanatos (paine de secara si ovaz,Wassa,apa calduta cu lamaie dimineata la sculare,un pumn de alune crude,nuci sau seminte de dovleac pe zi,o lingurita de seminte de in macinate pe zi amestecata in iaurt,soia de tot felul si in special branza tofu,pe care o descoperisem intr-o varietate de gusturi si nu-mi lipsea de la masa,castravete la toate mesele de pranz,ciuperci,etc...).
Asta pana intr-o buna zi,cand m-am trezit dusa cu salvarea la urgenta,cu dureri groaznice si varsaturi,cu un colecist dublat ca volum,cu reactie pancreatica,pe scurt...varza!
M-au tinut 10 zile in spital doar cu perfuzii (timp in care am dat jos inca 5 kg) si m-au externat cu recomandarea de a ma opera de colecist (fiere).Acum 10 zile am facut-o si pe asta,neavand incotro.In spital am mai dat jos 3 kg.,asa incat am inceput sa arat binisor la prima vedere,excluzand pielea cazuta si "sortuletul",care insa nu ma impiedica sa ma imbrac si sa arat ca un om...Deocamdata insa,mai stau in pat pana ma vindec.Oricum,nu as dori la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.Regimul pe care il tin acum (si care se pare ca va fi "a la long",daca nu chiar definitiv),exclude TOATE CELE PE CARE VI LE-AM ENUMERAT MAI SUS.Concluzia?Avand probleme cu ficatul si caile biliare (pentru care am adus documente medicale si analize,inainte de inceperea dietei),imi erau interzise.
Trageti acum si voi concluziile si fiti foarte atente cu ce diete adoptati si ce anume din alimentatia asa zisa sanatoasa,este cu adevarat benefic pentru voi.Nici un organism nu seamana cu celalalt,in special cand exista deja niste afectiuni,asa incat tot ce citim prin revistele de sanatate,poate fi pentru unele dintre noi o adevarata catastrofa !...Va doresc numai bine,succes si sa nu patiti ca mine.
Dana S, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1396 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 879 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 622 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat