Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #474 (permalink)  
Vechi 30 mai 2009, 13:40:39
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Da Luna am reinceput-o. Ce-i drept nu exact ce scrie in ea, dar ma ghidez dupa ea cand imi fac un meniu pentru o zi anume.

Poti vedea ce am mancat saptamana asta de luni, acolo la calorii, ai butonul "meniuri" si selectezi din lista utilizatorul si ii poti vedea meniul.
Trebuie neaparat sa am si eu o dieta ca orientare, ca asa, deraiez prea des SA vad ce aleg, tre sa permita cirese, cirese, cirese

Stii de ce mananc atatea ? ciresele imi plac la nebunie si pot manca doar o data pe an, in perioada asta. De la restul fructelor ma mai abtin (ca le am si restul anului), dar de la capsuni si cirese, piersici... ce rost are, cand au o perioada atat de scurta de existenta pe piata, nu?

O sa incerc mai tarziu calculatorul de calorii, o sa ma uit la meniuri -sper sa nimeresc , acum merg sa pregatesc papa pt omu' , ca eu nu pap, am in burta numai cirese

Si mai am o inghetata in congelatoooooorrrrrr , oh, ce ispita Sta acolo de cateva zile, amarata de ea

Dupa-amiaza placuta.
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat