Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #477 (permalink)  
Vechi 30 mai 2009, 17:49:05
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Pai asta am zis si eu. Acum cativa ani, puteam tine o dieta de la cap la coada, dar acum nu mai am rabdarea necesara. Asa ca ma pacalesc. Ca sa nu ma sperii ca tin o dieta anume, iau Scarsdale si o modelez dupa placul meu.

Saptamana asta am mancat la frigarui din pulpe pui de m-am saturat, dar au un gust
Tu le-ai mai incercat?
Ieri am incercat aceeasi reteta cu frigarui, numai ca in loc de carne de pui am pus peste, o nebunie Nici nu simt ca tin un regim, asa imi place ce pap.

Si mie imi plac ciresele Capsunile, nectarinele..... Auuuuuuuuuuu....
Saptamana care vine voi pleca la ai mei si voi manca la cirese pana plesnesc...

Asa am patit acum cativa ani, m-am scapat la cirese si mi s-a blocat stomacul. Am chemat salvarea, simteam ca imi crapa burta... Acum voi manca cu masura.

Oricum, sa stii ca, decat sa mananci inghetata, papa cirese.
Las-o acolo in frigider ca nu fuge, nu trebuie sa o ascunzi la tine in stomacel.
Ptiu ca fraiera mai sunt, am uitat de frigarui,de peste, de pui, am uitat , dar nici nu am avut tip de gateala Poate nu uit si le fac maine la pranz

Nu plezni ca te mai vrem pe aici
Asa gandesc si eu ca ciresele au carbohidratzi si fibre in compozitie, plus vitamine. Lasa ca nu-s recomandata in curele de slabire, da' ce inghetzata e? Nu e ! Si din doua rele, cum zici tu, o aleg pe cea mai putzin rea

Uite aici compozitie la 100 g
85 % apa, hidrati de carbon 12 %,celuloza 1 %, proteine 0.5 %, vitamine A, B1, B2, PP ,C, E, fier, calciu, magneziu, potasiu si ceva urme de sulf, zinc si iod.

Si inca ceva ce o sa iti placa:

Datorita cantitatii ridicate de vitamine, ciresele regenereaza pielea.Vitamina A contribuie la mentinerea sanatoasa a pielii si creste activitatea enzimatica, vitamina C intervine in sinteza colagenului, B1 potenteaza oxigenarea, iar PP previne imbatranirea pielii datorata factorilor externi.
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat