Subiect: Jurnal maryg
View Single Post
  #482 (permalink)  
Vechi 18 aug 2010, 17:07:57
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal maryg

Buna slabutelor,
sunt foarte prinsa cu alte activitati si nu-mi mai gasesc timpul necesar sa scriu!Dar promit sa va urmaresc atat cat imi permit!
Deocamdata stagnez la 61 kg (60.80-61.00-61.20),nu mai sunt la "dieta"!Maine voi avea doua saptamani fara dulciuri (capitol incheiat)...chiar daca am cam exagerat cu fructele(ca altfel nu as fi rezistat)...sunt bucuroasa ca am trecut pe langa clatitele cu ciocolata,pe langa prajituri,eugenii,sucuri,ciocolata ,napolitane crocante cu alune si chiar pe langa mult indragita inghetata!(le-am retinut...pt.-ca mi-as fi dorit sa le savurez...macar pe rand ).Mai mult de atat in cele doua saptamini nu am mai baut cafea ....cred ca doua sau trei cafele am baut cu lapte si cu miere.Nu am mai folosit nici zaharina...pe care am sa o scot din alimentatie! A fost ca un exercitiu pt.mine! Un exercitiu de vointa ....pt.-ca dulciurile le-am inlocuit cu fructe ! Totusi,in concluzie ....prefer sa mananc zilnic ceva dulce si cate un fruct doua..decat sa mananc multe fructe !Asa le impac pe amandoua !
Va doresc mult succes !
__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]