View Single Post
  #484 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 09:33:23
UluceanuAnaMaria's Avatar
UluceanuAnaMaria UluceanuAnaMaria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 761
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Citat:
Anterior postat de Tina Vezi mesajul
Stiu "mancarea" din Carol, eu in Cuza, Craiova am terminat, acum sunt in primul an la psihologie, Bucuresti
Nu te baza NICIODATA pe mancarea din scoli, intotdeauna sa ai in ghiozdan ceva de rezerva, care nu se strica, eu aveam alune de padure sau migdale crude.

Sa se uite la tine, sa creada ce vor, tu iti vezi de treaba ta... stiu eu fitzele din licee... mie nu mi-a pasat... si clasa mea era aproape numia din fete... me stiau si de la alte clase...fata cu pachetu )... insa am continuat sa am prieteni, cei carora nu le pasa de sanatatea lor... treaba lor. Ma intreb cati oare ar avea curajul si vointa sa faca ce faci tu, sa manance cum mananci tu?
Aici suntem, fara modestie, superioare lor
Nu stiam ca suntem din acelasi oras, e bine ca am aflat totusi! Tina, eu nu mai calc in veci la magazinul ala nici sa mor de foame, eventual pentru o sticla de apa, dar asa nici nu vreau sa-l vad.. Si Dioda la fel.. numai prostii vand Eh.. pachetel oricum imi luam, dar cum am zis, constituit din cev a mai usor, banane, portocale, mere, pere.. senvisuri, pachetele cu migdale, alune de pamant Cat sa-mi umple stomacul, iar cand ajung acasa mananc cina.. eu zic ca-i suficient.. Sper ca e..
UluceanuAnaMaria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
UluceanuAnaMaria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]