Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #4843 (permalink)  
Vechi 18 dec 2010, 14:59:03
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Rina 90" s

Citat:
Anterior postat de rodastrid Vezi mesajul
Buna dimineata,fete slabute!
Bine ai venit,Alize.Cand ma uit la voi si vad cu ce "surplus" de greutate porniti, ma ia cu ameteli.Eu nici nu indraznesc sa visez la 50 kg,sunt fericita ca s-a mai "dus " 1/2 kg si am ajuns la 80,5 kg ,iar voi va luptati cu kg in plus cu prefixul 5.Nu e frumos, dar simt cum se naste in mine demonul invidiei!
Ce sa mai "raportez"? Raceala nu mi-a trecut,doar a intrat in alta faza,dupa ce m-am doftoricit ieri cu Coldrex si tantum verde.Nu mai am febra,dar in schimb nasul meu s-a transformat intr-o cismea , si-a dublat dimensiunile si are acum o minunata culoare rosie.Umblu cu picaturile dupa mine,dar nu au nici un efect si am senzatia ca nu pot sa respir si ca ma sufoc.Asa ca nici nu am apucat sa ma bucur de cantar,care azi arata cu 1/2 kg mai putin.
Sunt la servici,unde fac act de prezenta.La 10,30 am pauza de cafea si am de gand sa ma "evapor" definitiv, ca programul este pana la 13,30 si nu ma simt in stare sa rezist.Poate acasa,la caldura,aare sa-mi mai treaca guturaiul.
M-a sunat sotul ca a cumparat un brad din piata,deabia astept sa-l vad.
Cred ca am sa ma apuc azi si de sarmale,ca dupa ce le fierb le pot pune la congelator,cau le scot in balcon,ca oricum ingheata si tin pana de Craciun.Si cred ca am sa ajung,tot azi,in ciuda racelii,la Kaufland,pentru toate cumparaturile (de alimente).de sarbatori.Oricum,nu prea am timp de pregatiri,ca lucrez inclusiv pe 23,iar pe 24 plec si trebuie sa las totul ca la carte.Asa ca azi si maine nu am incotro si trebuie sa ma mut in bucatarie.Responsabil cu curatenia si impodobitul bradului e sotul meu. Tineti-mi pumnii si urati-mi spor la treaba.
O zi frumoasa si senina va urez!
Rodica
Tineti-mi pumnii
Rodica, felicitari pt cele 500 g aruncate peste bord !!!
Eu zic ca daca ne ambitionam putin reusim sa ajungem pana la Craciun la 79,5 kg! Mai avem putin...eu, 800 g ...tu, 1 kg...Schimbam prefixul si ajungem si supraponderale ! Ce zici? Merita efortul, nu ?
Spor la treaba !
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].