View Single Post
  #4852 (permalink)  
Vechi 29 mar 2011, 21:45:41
twetty's Avatar
twetty twetty este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 mar 2011
Locaţie: brasov, Romania
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 313
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de sherpika Vezi mesajul
Multumim si dupa cum vezi, am slabit in timp si daca te mai uiti si la meniurile noastre o sa numeri pe degetele de la o mana situatiile in care am avut mai putin de 1000 de calorii pe zi Si te rog sa te uiti si la perioada in care am facut lucrul acesta. Eu am pornit la 1 mai 2010 de la 98 de kg si am ajuns acum in martie la 69.5 . Fa si tu un calcul sa vezi cam cate kg in medie am slabit. E adevarat ca la inceut am dat putin mai mult, ca am eliminat apa, apoi am mers si inca merg destul de constant, 2kg maxim 3 pe luna si sunt mai mult decat multumita Si Doamne ajuta, sunt sanatoasa, nu mi-a fost rau nici o clipa, dar am vorbit cu medicul meu cand m-am apucat de asta si pastrez contactul cu ea si cu alti prieteni medici pe care ii am (am destui )
pai nici mie nu imi e rau de la slabit sincer imi este rau ca am unele probleem de sanatate si mie frica sa ma duc la doctor de aia dar oricum felicitari pentru kg slabite. eu vreau sa slabesc cam 4-5 kg pe luna pentru ca TREBUIE !!!!
twetty, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2157 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1640 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 866 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]